• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
AMMATTITAIDOLLA JA SUURELLA SYDÄMELLÄ

KELPO CATERING

​Pitopalvelumme erityistä osaamista on ikimuistoisten ja persoonallisten tarjoiluiden loihtiminen pienistä perhejuhlista suurempiinkin yritystilaisuuksiin, ja kaikkea siltä väliltä.

Toimialueemme on Kajaani ja lähikunnat, joten tarjoiluiden toimittaminen joko omiin tiloihisi tai paikallisiin yrityksiin onnistuu.

 

Tuomme halutessasi kahvipöydän tarjottavat kotiisi, aamiaiskokouksen virkistävät tarjoilut työpaikallesi tai katamme näyttävän buffetpöydän esimerkiksi hääjuhliisi. Toteutamme ruokatoiveesi parhaan taitomme mukaan, persoonallisella twistillä.

Käytämme mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita, kauden makuja kunnioittaen. Valmistamme juhlien tarjottavat ammattitaidolla ja suurella sydämellä niin, että ne jäävät varmasti vieraidesi mieleen.

Teemme pitopalvelussamme ilolla myös monenlaisten erikoisruokavalioiden mukaiset tarjoilut vilja-allergikoista vegaaneihin, herkullisista kasvisruuista puhumattakaan.

Löydät valmiita menuehdotuksiamme täältä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää catering-osaamisestamme ja järjestämistämme juhlista.

"Kiitos Kirsi, Tanja ja Salla! Teitte omalta osaltanne meidän juhlista aivan ihanat. Ruoka ja palvelu oli superbueno ja vieraat kehuivat ruokaa vielä jälkikäteenkin."

Kati, kesän 2017 morsian