• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Impilinna on kauniisti kunnostettu entiseen loistoonsa ja se tarjoaa ikimuistoiset tilat elämäsi juhliin, ympäri vuoden.

 

Impilinna sijaitsee n. 5 kilometrin päässä Kajaanin keskustasta ja alueella on runsaasti parkkitilaa.

KARTANON HÄÄJUHLA

ELÄMÄSI JUHLAT IMPILINNASSA

Impilinna tarjoaa tunnelmalliset puitteet elämäsi suurimpaan juhlapäivään. Sijaintimme n. 5 kilometrin päässä Kajaanin keskustasta on ideaali vieraidenne viihtymistä ajatellen.

 

Impilinnan alakertaan mahtuu hyvin n. 80 hengen juhlaväki, mutta pienemmällekin vierasmäärälle tilasta saa erittäin tunnelmallisen. Lisäksi kartanon puutarha luo kauniit puitteet monenlaisille hääaktiviteeteille. 

Meille Impilinnassa ovat kaikki hääparit yhtä arvokkaita ja juhlataloomme tervetulleita.

Hääjuhlia varten vuokraamme hääseurueelle koko Impilinnan juhlavan kartanon viikonlopun ajaksi (perjantaista sunnuntaihin), jotta juhlavalmistelut voi aloittaa kaikessa rauhassa etukäteen.

HÄÄTALON VUOKRA 2019

pe klo 18 - su klo 14

yht. 750e/viikonloppu

sis. astiat, viinilasit, pöytäliinat.

Kesän 2020 häämenut julkaistaan syyskuussa 2019.

 

Kesän 2019 häämenuehdotukset löydät tästä.

TÄYDEN PALVELUN JUHLA- JA KOKOUSTALO

JUHLATALOSTA ON MONEKSI

Impilinnan alakerrassa on mahdollista viettää niin pienempiä kuin suurempiakin juhlia; tila on helppo muokata viihtyisäksi monenkokoiselle juhlaväelle.

Myös muistotilaisuuksien tai ristiäisten viettoon tunnelmallinen Impilinna soveltuu hyvin. 

 

Catering-palvelumme hoitaa menusuunnittelun sekä tilaisuutesi tarjoilun ammattitaidolla. Olipa siis suunnitelmissa intiimi syntymäpäiväillallinen, ylioppilasjuhlat tai yrityksesi cocktailtilaisuus, niin otathan yhteyttä ja jutellaan lisää.

Valmiisiin menuehdotuksiimme voit tutustua täällä:

Cocktailtarjottavat

Muistotilaisuus

Juhlabuffet (esim. hääjuhliin)

Juhlabuffet kasvis/vegaani

Kokoustarjoilut

Perinteinen pitopöytä

Pikkujoulumenut

Ryhmien lounasruokailu

Valmistujaisjuhlat

Kysy tarjousta, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopivat tarjoilut tilaisuuteesi!

HÄÄJUHLIEN CATERING

Olemme Kajaanin kehutuin häiden catering-palveluita tarjoava yritys - ja valtakunnallisessa äänestyksessäkin toisella sijalla (2018 Love Me Do -messujen 'Vuoden pitopalvelu' -kategoria).

 

Toimitamme unohtumattomat ja toiveidenne mukaan laaditut menukokonaisuudet hääpaikkaanne Kajaanin lähialueella. Hoidamme hääjuhlienne tarjoilun ammattitaidolla ja suurella sydämellä sekä teemme parhaamme, että niin juhlapäivä kuin sen valmistelutkin sujuvat teiltä mahdollisimman vaivatta.

Teemme ilolla maukasta ruokaa kauden parhaista raaka-aineista, itse ruokalajit alusta saakka valmistaen. Erityistä kiitosta olemme saaneet kauniista esillepanosta ja poikkeuksellisen raikkaista makuelämyksistä.

Muokkaamme häämenut toiveidenne mukaiseksi ja erikoisruokavaliot vilja-allergikoista vegaaneihin huomioidaan ilmoittautuneiden mukaan.

Menun hintaan sisältyy myös tapaaminen juhlapaikalla n. 1-2kk ennen juhlan ajankohtaa, jotta voimme yhdessä käydä läpi hääpäivän ohjelman ja sopia aikataulun. Jaamme mieluusti ammattitaitoamme, että hääpäivänne onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kerro lisää toiveistanne, niin suunnitellaan yhdessä eteenpäin!